infrastruktur

Wi-Fi infrastruktur som begreb dækker over platform design og teknologi.

Platformen har over tid udviklet sig og består i dag typisk af enten en central controller eller en virtuel controller der eksisterer mellem access points. Alle med central management.

Hver producent og deres produkt modeller har sine egne styrker og ulemper som adskiller dem fra andre. Eksempler kan være radio antal, antenne teknologi, kapacitet, sikkerhed, management centralt eller distribueret data plan og mange flere.

Hvis man ser på det på ud fra evnen til at sende og modtage Wi-Fi datapakker er der efterhånden stor lighed i hvor godt de enkelte producenter kan håndtere opgaven. Der er selvfølgelig forskel mellem entry level og heigh-end produktet hos den enkelte producent, men ikke så meget mellem de enkelte producenter. De fungerer alle tilfredsstillende.

Forskellen ligger derfor i hvordan man har opbygget arkitektur i form af kontrolplan og management. Derfor søger de fleste producenter differentiere sig med ekstra features. Ariwires produkter er derfor udvalgt med sigte på at kunne rådgive, konfigurere og levere en bred vifte af de forskellige løsninger der findes på enterprise Wi-Fi markedet.

Det vigtigste ved valg af producent platform er som det første at gøre sig tanker om anvendelse og krav og som med mange andre ting er one-size-fits-all ikke altid optimalt. Derfor arbejder Airwire med og er certificeret på mange platforme platforme. Vi kan rådgive, konfigurere og også leverere med udgangspunkt i de mange forskellige løsninger der findes på enterprise Wi-Fi markedet.

Herover en konceptuel skitse som kan bruges til at sammenligne arkitektur med. Den viser hvor de forskellige planer er implementeret.

nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail, for information om ny teknologi, produkter og kurser.