Om os

100 % fokus på WLAN


AirWire har specialiseret sig i trådløse netværk, og vores mangerige fokus på netop WLAN løsninger har gjort os til en af de mest erfarne rådgivere og løsningsleverandører på markedet. Vores rådgivning og løsninger dækker alt, lige fra planlægning til implementering og management samt sikkerhed og overvgning.

Kort sagt, alle faser i et trådløst netværksprojekt.

Når du vælger AirWire som samarbejdspartner, får du markedets bedste kompetence kombineret med de mest professionelle løsninger og værktøjer.

Kvalitet og høj kundeservice


AirWire overvåger løbende markedet og kender de nyeste standarder og de enkelte producenters løsninger. Den viden stiller vi til rådighed for vores kunder som en service, så de kan få den bedst mulige rdgivning. Det sikrer høj kvalitet i de løsninger vi anbefaler. Få adgang til det bedste på markedet Som det næsten altid er med nye teknologier, giver standarderne ikke løsningen på alt. Det betyder med andre ord, at der pfte er svage områder en den enkelte producents løsninger. Derfor er der opstået producenter, der udvikler specialløsninger som løser disse udfordringer. De førende af dem har AirWire opbygget partnerskab med. Det betyder, at vores kunder har adgang til de bedste løsninger, der findes på markedet i dag.

Kompetent rådgivning


Vores primære rolle er rådgivning. Vi rådgiver udelukkende ud fra kundens behov, da vi ikke er bundet til at sælge bestemte løsninger. Og når vores løsninger fungerer med gængse producenters produkter, kan der ofte tilføjes ekstra funktionalitet og sikkerhed til eksisterende WLAN løsninger.

Sikkert, skalerbart og fremtidssikret

Vi har tre præmisser, som vi følger for alle vores løsninger:

Sikkerhed
Vi går aldrig på kompromis med det sikkerhedsniveau, som vores kunder ønsker. Vores store viden omkring trusler og sikring gør os i stand til at finde den rette løsning i samarbejde med kunden.

Standardbaseret
Vores løsninger holder sig indenfor industristandarderne Da nye trdåløse standarder oftest er bagudkompatible med de tidligere standarder, kan vores løsning integreres med andre produkter og med fremtidige standarder. Det sikrer vores kunders investeringer mod store afskrivninger.

Skalerbart
Alle løsninger skal kunne vokse fra den lille organisation til den store internationale virksomhed. Det giver investeringsbeskyttelse og erfaringsbeskyttelse.

Certificeringer

AirWire er certificeret under CWNP (Certified Wireless Network Professional), der er den eneste leverandøruafhængige certificering på trådløse netværk. Derudover er vi certificeret hos vores partnere. Vores internationale netværk og tætte vidensudveksling med de førende producenter af infrastruktur og testværktøj, giver os et højt kompetenceniveau og en unik indsigt i produktmarkedet.

Mange projekter bag os


De første store brugere af trådløse netværk har været undervisningssektoren og hospitalssektoren. Hastighederne er steget og det almindelige kontormiljø benytter i stigende grad Wi-Fi i stedet for kabel. I dag er alt trådløst hvis det er muligt.
AirWire har bidraget til den udvikling både som rådgiver og som løsningsleverandør. Udvalgte kundereferencer: Region Hovedstaden, Region Sjælland, Københavns Universitet, Søværnet, Oticon, Gymnasiefællesskabet,  World Trade Center Ballerup, Geelmuyden Kiese, Statens Serum Institut