Ekahau prisstigning 2020

Ekahau produkter og service stiger i 2020. Derfor er der penge at spare ved at bestille i år – og evt. først blive faktureret i 2020. Læs flere nyheder om Ekahau herunder.

  • Ekahau prisstigninger på op til 15% 
  • Pro service forsvinder (forny for 1 el. 3 år nu)
  • Ehahau for iPhone frigivet
  • Upgrade og bundle priser
    Ekahau 2020 training bundle til 2019 priser (kræver signup i år)
  • Pro support forsvinder – og derfor kræves der altid Ekahau Connect – også selv. Det betyder, at hvis du først fornyer i 2020, skal du bestille Connect, som er dyrere.
  • Hvis du vil blive på pro support – så forny for op til tre år nu.

Ekahau sidekick™

Det professionelle værktøj til design og optimering af Wi-Fi netværk

Ekahau prisstigninger på op til 15% Visualisering med heatmaps gør det nemt at vurdere om et netværk lever op til krav som f.eks. signal styrke eller signal-støjforhold. Med et stort bibliotek af producent access points er det med Pro versionen muligt at simulere om et netværk opfylder applikationskrav – selv før det er implementeret. Ekahau overgår klart andre på markedet. 1x spectrum analyzer og 2×208.11ac Wi-Fi adaptere med superhurtig scanning. Dertil 8 timers drift på eget batteri. Ingen dræning af laptopbatteri. Bare hæng den over skulderen og gå i gang!

2019 kampagne

Spar DKK 4.000 på Sidekick inkl. service*

Det professionelle værktøj til design og optimering af Wi-Fi netværk.

Visualisering med heatmaps gør det nemt at vurdere om et netværk lever op til krav som f.eks. signal styrke eller signal-støjforhold.

Med et stort bibliotek af producent access points er det med Pro versionen muligt at simulere om et netværk opfylder applikationskrav – selv før det er implementeret.

nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail, for information om ny teknologi, produkter og kurser.