Bliv klar til dit kursus

Tak for at du deltager i vores Ekahau ECSE online træningskursus.

Kurserne

består af undervisning og øvelser, undervist af Wi-Fi eksperter, og kan tilgås fra din web browser.

Du lærer hvordan du designer, optimerer og fejlfinder bedre Wi-Fi ved hjælp af Ekahaus produkter.

Denne kursusguide er udarbejdet for at sikre, at du har al den information, du har brug for, inden træningen starter. Hvis du har spørgsmål vedrørende kurset, skal du ikke tøve med at kontakte AirWire.

Udstyr

Du har brug en bærbar computer eller anden kompatibel enhed. Vi anbefaler også, at du bruger et headset med mikrofon under træningen. Systemkompatibilitet Dette kursus afholdes via Zoom. Du skal på forhånd kontrollere, om dit system er kompatibelt med Zoom. Dette kan gøres ved at besøge: Zoom support

Lyd

Du kan deltage i konferencen enten via computerlyd eller telefon. Vi anbefaler at bruge computerlyd med et headset for den bedste oplevelse. Vi beder venligst om, at du holder din linje/mikrofon slukket, medmindre du stiller et spørgsmål.

Sådan deltager du

Du vil modtage dit unikke deltagerlink nogle dage inden træningen begynder. For at deltage i webinaret skal du klikke på det link, du har modtaget. Yderligere support til at deltage i sessionen kan findes her.

Materiale

Fra det modtagne link kan downloades en masse materiale som også vil være en hjælp eller reference under og efter din træning.

RIGTIG GOD FORNØJELSE